×

Aslan Burcunun Özellikleri Nelerdir?

Aslan Burcunun Özellikleri Nelerdir?

23 Temmuz – 23 Ağustos tarihleri arasında doğan insanlar Aslan burcudur. Aslan  burcunun yönetici gezegeni Güneştir. Rengi golddur. Aslan burcunun çiçeği ay çiçeği ve kadife çiçeği, şanslı taşı ise akiktir. Ateş grubunda yer alır.

Olumlu Karakter Özellikleri

  • Güç; Aslan fiziksel olarak güçlü ve cesur bir yaratıktır ve aynı şey Güneşinde doğan insanlar için de geçerlidir. Sonsuz enerji ve güçle doludurlar. Hedeflerine bakmaları, onu ilerletmeye devam etmeleri ve kaçmaya hazır olmaları için yeterlidir.
  • Canlılık; Aslanlar her sosyal etkileşimde rol oynayan aktörlere hatırlatsa da, aslında bu onların doğasıdır. Dikkat çekmeleri ve merkezi bir pozisyon almaları gerekir, böylece bazı drama ve ifadeler yapay değildir. Parlak ve gösterişli kişilikler oldukları için izleyiciyi eğlendirmek için kanlarında akıyor, bu yüzden modern ünlülerin çevrelerinde Aslanların neden egemen olduğu şaşırtıcı değil.
  • Liderlik; Bu nitelik, sadece kabilenin değil, tüm hayvan dünyasının sorumlusu olan Kral’dan da miras alınmıştır. Onlar bu gücü feda etmeye asla hazır olmayan doğuştan liderlerdir. Takım çalışması ya da aile olsun, her durumda liderlik pozisyonu almaya çalışacaklar. Bununla birlikte, başka birinin bakış açısını kabul eden bir Aslan bulmanız çok zor ve bu da madalyanın başka bir yanı olabilir.
  • Koruma; Aslanların gururlarının üyelerini koruduğu Hayvan dünyasında olduğu gibi, bu burcun güneşinde doğan insanlar yakınları ve sevdikleriyle aynı şeyi yapar. Sevdikleri ve değer verdikleri insanlar için, özellikle savunmasız iseler, büyük sorumluluk hissederler. Dahası, suçluları kendilerine katılmak yerine cezalandırmayı tercih ederler.
  • Yaratıcılık; Aslan Güneşi’nde doğan kişilikler çok sanatsaldır ve genellikle duygularını vücut hareketleriyle ifade ederler. Doğuştan dansçılar oldukları anlamına gelir, ancak diğer sanat alanları da onları ilgilendirir. Parlak tonları, cesur sanatsal biçimleri, teşvik edici etkinlikleri severler ve mükemmel performans gösterenler olabilirler.
  • Hırs; Aslanlar diğer insanların gölgesinde kaldıklarını kabul etmezler, bu yüzden çocukluklarından başarı ve zenginlik hayalleri kurarlar. Aynı zamanda, yüksekliklere ulaşmak için çok çaba sarf ederler ve her zaman sahip olduklarından daha fazlasına sahip olmak için can atarlar.
  • Cömertlik; YAslanlar, başkalarına karşı çok cömert olan sadık arkadaşlar. Sadece pahalı hediyeler almakla kalmazlar, aynı zamanda sevdiklerine ilgi ve ilginç bir deneyim sağlayarak duygularını ifade etmekten de çekinmezler.
  • Mizah anlayışı; Aslanlardan asla sıkılmayacaksınız. Bu bireylerin her zaman gülmek için komik bir şakası vardır ve başkalarının ruh halini yükseltmek için şeylerin komik tarafını temsil edebilir.
  • Tutku; Aslanlar tutkulu sevgililerdir ancak bu özelliği gösterdikleri tek alan bu değildir. Aldıkları ve yapmaktan zevk aldıkları herhangi bir iş veya görev, başka hiçbir şeye yer veya zaman bırakmadan onları tamamen alır.
  • Kararlılık; Başladıkları şeylerden asla vazgeçmezler ve başarıya giden yolu kendinden emin bir şekilde açarlar.
  • Adalet; Sevdiği insanları koruyacak ve onları her türlü yaşam koşulunda destekleyen iyi bir arkadaştır. Arkadaşlarına karşı tavırları olağanüstü ve onlar yalan söyleyecek ya da başkalarından bir şey saklayacak insanlar değiller. Olası sonuçlara hiç aldırmadan akıllarını açıkça söyleyeceklerdir.
  • İyimserlik; Durum ne kadar zor olursa olsun, Aslanlar her zaman tünelin sonunda ışığı görürler. Kötülerin etrafında dolaşmaktansa iyiyi ararlar, bu yüzden eğer bir çıkış yolu göremezseniz destekleri çok değerlidir.
  • Dürüstlük; Dürüstlük, Aslanlara göre en iyi politikadır. Bu insanlar başkalarından sır saklamazlar ve başkalarının duymak istediği şey olmasa bile gerçeği söylemekten korkmazlar. Bunlar, açık sözlülüğü en başta düşüncesiz görünebilen doğrudan insanlardır.
  • Arkadaşlık; Aslan, güçlü bir kişilik olmasına rağmen, başkalarına sadık ve nazik olan büyük bir kedi yavrusudur. Bu genellikle güvenilmesi ve güvenilmesi gereken arkadaş canlısı ve kibar bir kişidir. Ancak, beklenmedik bir öfke patlaması yaşamak istemiyorsanız, bu yavru kedileri eleştirmekten kaçının.

Olumsuz Karakter Özellikleri

  • Sürekli tanınma arzusu; Aslanlar popüler olmaktan zevk alır. Diğer insanlardan ve minnettarlık sözlerinden dikkat çektiğinde doyumsuzdurlar. Övülmeleri gerekir ve bu arzu çoğu zaman normal çerçevelerin dışına çıkar. Her küçük başarı için alkışlamak yorucu ama bu zodyak için bu bir zorunluluk gibi görünüyor. Bu sürekli tanınmayı bir duruşma haline getiren bir şey daha, Leo’ya verilen tavsiyelerin hiçbirine uyulmayacak olsa bile, bunu yapmak için bir zorunluluktur. Sadece doğru şekilde hareket ettiklerinden emin olduklarını görmezden gelirler.
  • Özgüven; Kendine güvenen bir insan olmak iyidir, ancak Aslanlar bu iyi kalite ile özgüven arasındaki çizgiyi hissetmez. Kendilerine olan inançları o kadar büyük ki, yaşam durumlarını önyargımızla değerlendirmede güçlükle sonuçlanıyor. Bencil oldukları için başkalarının vizyonunu asla kabul etmezler ve onu dinlemeye bile hazır değildirler.
  • Kolay hedef; Güçlü ve cesur görünmesine rağmen Aslanlar kolay bir hedef olabilir. Küstahlıkları ve öfke patlamaları onları daha duyarlı hale getirir ve onlar da daha savunmasız hale gelir. Sonuç olarak, suçlular ve asla kenara çekilmeyen rakipler için kolay bir hedef olabilirler.
  • Kibir; Popülerlik ve başarı arayışında karşılaştığı ölü noktalardan biridir. Genellikle, yavaş yavaş kibir ve küstahlığa dönüşen basit güven çizgisini aşarlar.
  • İnatçılık; Yanılabileceklerini anlamak onlar için gerçek bir sorundur, bu yüzden yanıldıklarını anlasalar bile sonuna kadar akıllarına dururlar.
  • Gurur; Aslanlar, yanlış fikirleri takip edecek kadar gururludur ve hatalarını asla kabul etmezler. Kendi bakış açılarıyla çelişirlerse, kendileri üzerinde düşünmeleri ve hatta başkalarının fikirlerini dinlemeleri zordur.
  • Kıskançlık; En iyi olma arzusu ve bazı durumlarda bunu başaramama Aslanın başkalarını kıskandırmasına neden olur. Birisinin daha iyi performans gösterdiğini kabul etmek onlar için bir trajedidir, bu yüzden karşılığında bir rakibi itibarsızlaştırmaya çalışabilirler.
  • Rekabet; Aslanlar riskli ve rekabetçi insanlardır. Tüm reytinglerin başında yer alma ve her şeyde başarılı olma hedefleri, onları yolda tanıştıkları neredeyse herkesle rekabet etmeye teşvik ediyor. Çoğu zaman, bu yarışmalar gerçek bir savaşa dönüşebilir ve yalnızca zararlı olabilir.
  • Tembellik; Aslan burcunun kişilikleri asla çalışmak için acele etmez. Daha fazla çaba harcamaktansa sessizce güneş ışınlarını erteleyerek vakit geçirmeyi tercih ederler. Aslanlar her zaman en kolay yolu seçmeye çalışırlar ve onlara neşe ve takdir getirmeyen görevlerden kaçınmaya çalışırlar.

Aslan Burcunun Özellikleri

AŞK

Tutkulu ve ısrarcı bir kişi olduğu için romantik ilişkilere her zaman zaman ayırır. Mükemmel bir eşleşme bulmaları ve uzun vadeli ilişkiler kurmaları zor olsa da, çok çabuk aşık olurlar. Ancak her zaman yeni duygular arayan bu insanlar için flörtler ve randevular çok önemlidir. Sabırsız kaldıklarında, bazı önemsiz nedenlerden dolayı genellikle bir aşk yaşarlar ve bir zamanlar ayrıldıkları insanlarla gerçek aşkı bulurlar.

Aslanlara utangaç denilemez. Yeni deneyimlere açıktırlar ve kirli konuşmaları, samimi hayatınızın videolarını çekmeyi veya bunu olağanüstü yerlerde yapmayı onaylarlar. Çok eğlencelidirler ve karşılığında aynı şeyi alırsa bir partneri memnun etmekten mutlu olurlar.

AİLE

Aslan bireyleri, ebeveynlerinin verdiği tavsiyeleri asla dinlemedikleri için yetiştirmek için basit çocuklar değildir. Mümkün olduğunca çabuk bağımsız olmaya çalışırlar ve ebeveynlerinin evini oldukça erken terk ederler. Ailelerini korumaya ve desteklemeye çalışan güvenilir kişiliklerdir. Aile bağlarına hayatlarında öncelik vermeseler de çok değer veriyorlar.

ARKADAŞLIK

Aslanlar ile arkadaş olmaya gelince, birçok insan böyle arkadaşlara sahip olmaktan mutlu olduklarını kabul eder. Sadık, sadık, cömert ve dürüstler, ancak övgü arıyorlar ve eleştiriye dayanamıyorlar. Her zaman yardım etmeye hazırlar ve çok sosyaller. Yalnız olan Aslanlarla neredeyse hiç tanışamazsınız. Gerçek arkadaş edinmek onlar için kolay olmasa da neredeyse her yerde bir muhatap bulabilirler.

İŞ VE KARİYER

Kararlı ve tutkulu Aslanlar harika girişimcilerdir. Tutkuları ve detaylara gösterdikleri özen, iş hayatında başarılı olmalarını sağlar. Risk almaktan korkmazlar ve kendi yaratımlarından sorumlu olmaktan bağımsız olarak çalışmaktan zevk almazlar. Bu burcun insanları para israf etmez ve yatırım söz konusu olduğunda uzun vadeli düşünür.

Aslanların sonsuz enerjisi, ertelemelerine izin vermez. Yapacakları çok şey olduğunun farkında olmak, ayağa kalkmak ve çalışmaya başlamak için bir destek görevi görür. Yaratıcılıkları ve hırsları onları mükemmel çalışanlar yapar, ancak çabalarının takdir edildiğini anlamalı ve bunun için övgü almalısınız. Lions için en iyi iş, kendi performanslarını minimum düzeyde kontrol ederek kendi şirketinin patronu olmak veya başkalarının işlerini yönetmektir.

Diğer Burçlarla Uyumluluk Durumu

Aslan ile en uyumlu burçlar;

  • Terazi
  • Koç
  • İkizler
  • Yay

En az uyumlu oldukları burçlar ise Boğa ve Akrep’tir.

Aslanlara Tavsiyeler

  • Çok yararlı olabileceği için size tavsiye veren diğer insanları dinleyin.
  • Diğer insanlarla ilişkilerde tutarlı ve sabırlı olmaya çalışın.
  • Eleştiriye olumsuz yaklaşmayın: Kendinizi göremediğiniz şeylere gözlerinizi açabilir.
  • Aile üyelerinize daha fazla dikkat edin: sizin dikkatinize ihtiyaçları var.
  • Ne kadar zor olursa olsun hatalarınızı kabul edin.
  • Sorunlarınızda başkalarını suçlamayın: daha çok çalışın ve başkalarını kıskanmanın bir anlamı olmayacak.
  • Kendinizi biraz dinlenmeye bırakın, ancak yalnızca sınırlı bölümlerde: ertelemek en iyi fikir değildir.

Yorum gönder