×

Patates ve Yoğurt Diyeti

Patates ve Yoğurt Diyeti

Yaz aylarına yaklaştığımız şu günlerde, kışın biriken fazla kilolarımız pek çoğumuzun korkulu rüyası haline dönüştü diyebiliriz

Yaz aylarına yaklaştığımız şu günlerde, kışın biriken fazla kilolarımız pek çoğumuzun korkulu rüyası haline dönüştü diyebiliriz. Bu sebeple, farklı diyet yöntemleri denemeye başlayarak, ideal kilolarımıza ulaşabilme çabası içine girdik. Burada önemle altını çizmemiz gereken konu, bilinçsiz uygulanan diyetlerin insan sağlığını riske atacağı gerçeğidir. Uzman diyetisyenler kontrolünde yapılan bir diyet ve spor yardımıyla, kurtulmak istenilen kiloları vermemiz gayet mümkündür.

Bizde bugün sizler için dikkatli uygulandığı takdirde, çok işe yarayan bir diyet yönteminden bahsetmek istiyoruz. Patates ve yoğurt diyeti olarak adlandırılan bu diyeti uygulaması oldukça kolay diyebiliriz. Gelin şimdi diyetin inceliklerinden bahsederek, kilolarımıza veda etmeye hazırlanalım.

Patates ve yoğurt diyeti

Diyeti anlatmaya başlamadan evvel, altını çizmeliyiz ki, her diyette olduğu gibi patates ve yoğurt diyetimizde de uygulama süreci mevcuttur. Bu süre 3 gün olarak belirlenmiştir ve tavsiye edilen süre aşılırsa, faydadan çok zarar verecektir.

Gelelim diyetin uygulanmasına.

1.gün kahvaltı; 1 su bardağı yoğurt ve iyi haşlanmış bir adet patates.

1. gün öğle öğünü; 2 haşlanmış patates ve 1 su bardağı yoğurt.

1.gün akşam yemeği; 1 su bardağı yoğurt. (dileyen içerisine kırmızı pul biber veya isot karıştırabilir)

2.gün kahvaltı; 1 su bardağı yoğurt, 1 adet soyulmuş salatalık ve 1 adet domates.

2.gün öğle öğünü; 2 iyi haşlanmış patates, 1 su bardağı yoğurt ve marul benzeri yeşillikler.

2.gün akşam yemeği; 1 adet iyi haşlanmış patates ve 1 su bardağı yoğurt. (Çok acıkırsanız, bir adet salatalıkla açlığınızı bastırabilirsiniz.)

3.gün kahvaltı öğünü; 1 adet iyi haşlanmış patates, şekersiz bir fincan çay ve marul.

3.gün öğle öğünü; 1 adet iyi haşlanmış patates ve 1 su bardağı yoğurt.

3.gün akşam yemeği; 1 su bardağı yoğurt ve 1 tabak salata tüketilmelidir.

Üç günün sonunda bu diyet kesinlikle sonlandırılmalıdır. Ayrıca, diyetiniz esnasında patates ve salatalarınıza kesinlikle tuz katmamaya özen göstermeli, bol su tüketmeli, 3 gün boyunca şeker ve tuzdan uzak durmalısınız. Dikkatle uygulandığında, oluşacak farkı göreceksiniz.

İsterseniz farklı bir Patates Diyeti Videosunu İzleyelim

Yorum gönder