×

Hasır Çantalar Bu Sene Çok Moda

Hasır Çantalar Bu Sene Çok Moda

2023 yazının en gözde ürünleri hasır çantalar, şapkalar ve ayakkabılar oldu. Sonbahar modasında da sıklıkla karşılaşmamız söz konusu olan hasır aksesuarlar, 80’lerin hippi havasını sokaklarımıza taşımaya niyetli gözüküyor.

Doğala ve doğaya dönmeyi temsil eden son yılların yaz modası, sadece plajlarda değil artık günlük hayatımızda ve şehrin tam içinde yerini aldı.

Rengarenk elbiselerin tamamlayıcısı olan hasır çantalar, ünlü markalar tarafından da üretilmeye başlandı. Sadece çanta değil, kemer ve şapkalar da hasır malzemenin kullanıldığı aksesuarlar oldu. Bunun yanında hasır ayakkabı ve sandaletleri de herkes çok sevdi.

Mango ve Zara gibi birçok marka koleksiyonlarına hasır çantaları eklerken özellikle İspanyol çanta modelleri ve vintage tasarımlar dikkat çekiyor. Siz de hangi hasır çantayı alsam diyorsanız Chanel’den Dolce Gabbana’ya, Michael Kors’tan Bottega Veneta’ya kadar modanın kalbinin attığı markaların tasarımlarına göz atabilirsiniz.

Sayfamızdaki hasır çanta modellerini günlük kombinlerinizde kullanabilirsiniz. 60’ların büyük hasır şapkalarından ilham alınarak oluşturulmuş hasır şapka tasarımlarıyla da görünümünüzü tamamlayabilirsiniz. Platform tabanlar ve yüksek topuklu ayakkabılarla şıklığı yakalayabilirsiniz.

Hasır Çanta Fiyatları

Birbirinden güzel hasır çanta modellerini inceledik. Peki hasır çanta fiyatları uygun mu? Hangi marka kaç liradan satıyor hasır çanta modellerini? Hasır çanta fiyatları, zamanından sonra tekrar moda olan her şey gibi biraz yüksek ücretlerle karşımıza çıkıyor. Bilindik markaların hasır çanta modelleri yaklaşık 200 TL’den başlarken 10.000 TL’ye kadar çıkabiliyor. Ancak ekonomik hasır çantalar için indirim dönemini beklemek ya da butiklerden alışveriş yapmak da çözüm oluyor.

Hasır çanta modası uzun zaman geçmeyecek gibi gözüküyor. Siz de dolabınızda hasır çantalara yer açmak isteyebilirsiniz. Paylaştığımız modelleri inceleyerek beğendiğiniz modeli satın alarak şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Yorum gönder