×

Evde Kaş Kalınlaştırma Yöntemleri

Evde Kaş Kalınlaştırma Yöntemleri

Güçsüz kaşlara sahip olan hanımlar buyurun. Kaşlar yüze ifade katan en önemli detaylardandır ve iyi bir kaş yüzünüzü olduğundan daha alımlı gösterecektir.

Aşırı inceltilmiş ya da çok kalın bırakılmış kaşlar zaman zaman moda olabiliyor ancak mühim olan yüz şekline giden kaşlara sahip olmaktır hanımlar. Kaşların güzel bir şekle sahip olabilmesi için en gerekli şey ise dolgunluğudur. Eğer dolgun kaşlara sahipseniz daha rahat şekillendirilebilirsiniz.

Kaş dolgunlaştırmak için uygulanan çeşitli cerrahi yöntemler tabii ki mevcut fakat biz doğal yöntemlerle de bunu giderebileceğinizi düşünüyoruz.

Mesela kaşlarınıza sarımsak sürebilirsiniz.  Kabul, hoş bir kokusu yok fakat içerisindeki maddelerin kıl köklerini güçlendirici etkisi bulunmaktadır. Akşamdan sürüp sabah yıkayabilirsiniz.

Badem yağı da bu konuda oldukça iyi bir yoldur. Çünkü içinde E ve D vitaminleri bulunur. Parmak uçlarınıza bir iki damla badem yağı damlatıp kaşlarınıza sürüp hafifçe masaj yapabilirsiniz.

Tıpkı badem yağı gibi fındık yağının da kaşları gürleştirici etkisi bulunmaktadır. Mümkünse olumlu sonuç alana kadar her gece tekrarlayın.

Hem besleyici hem de nemlendirici özelliğe sahip olan vazelin aynı zamanda kaşlar için gürleştirici özelliğe sahiptir. Geceleri yatmadan önce sürüp kaşlarınıza masaj yapmanız yeterli olacaktır.

Yorum gönder