×

En Dikkat Çekici Erkek Saç Modelleri

En Dikkat Çekici Erkek Saç Modelleri

Her ne kadar saçlar kadınlar için özel olsa da son yıllarda erkekler de saçlarıyla dikkatleri üzerine topluyor. Asimetrik saç kesimleri, uzun ve kıvırcık saçlar bir de uzun sakallarla beyler oldukça karizmatik bir şekilde karşımıza çıkıyor.

daha havalı ve özgüvenli gözükmelerini sağlayan, en dikkat çekici saç trendleri neler? Gelin birlikte bakalım…

  1. Son zamanlarda 3 numara saçlar dövmeli ve kaslı beylere çok yakışır oldu. Spor salonlarında mutlaka görmüşsünüzdür…
  2. Erkek saç trendleri arasında birkaç yıldır yanlar kısa, üstler daha uzun modellerle karşılaşmışsınızdır. Beylerde bu model çok karizmatik duruyor.
  3. Evet bu sene erkek saç modası hem doğal hem dağınık. Saçları konusunda doğuştan şanslı olan beyler onları serbest bırakarak baya yakışıklı gözüküyorlar.
  4. Erkek saç modelleri arasında yanların kısa üstlerin toplanacak derecede uzun olması da yer alıyor. Özellikle saçlar topuz yapılarak kullanılıyor.
  5. Uzun saç da erkek saçı trendleri arasında hiç eskimeyecek olanlardan. Günümüzde uzun saçlarını dağınık bırakan ve toplamayan erkekleri görüyoruz.
  6. Son olarak erkek saç modeli olarak karşınıza boyalı saçlar çıkarsa şaşırmayın. Yanların kısa ve üstlerin uzun bırakıldığı modellerde saçlara biraz boya atmak kuaförler arasında çok moda.
  7. Erkek saç kesimi modelleri sakalla tamamlanıyor unutmayın. Özellikle saç sakal birbirine karışmış dediğimiz ya da Sultan Süleyman tarzı saç-sakal modeli dikkat çekiyor.

En dikkat çekici saç trendleri bunlar. Siz de kendinizde ufak değişiklikler düşünüyorsanız saçınızdan başlayabilirsiniz. Moda olan saç kesimlerini deneyin…

Yorum gönder