×

Sırt Çantası Kombini Nasıl Yapılır?

Sırt Çantası Kombini Nasıl Yapılır?

Şık olma isteği, tüm kadınlarımızda var olan bir istektir. Bir kadının tam anlamıyla şıklığa kavuşabilmesi için; giyiminden, ayakkabı ve çantasına kadar tam bir uyum içerisinde olması gerekir.

Şık olma isteği, tüm kadınlarımızda var olan bir istektir. Bir kadının tam anlamıyla şıklığa kavuşabilmesi için; giyiminden, ayakkabı ve çantasına kadar tam bir uyum içerisinde olması gerekir. Elbiseniz ne kadar şık olursa olsun, çanta ve ayakkabınız doğru kombinlenmezse, görüntü kötü olacaktır. Çanta zevki, hanımdan hanıma değişiyor olsa bile, hemen herkesin ortak zevki olan ve kıyafetlerle bütünleşen çanta modelleri bulunmaktadır. Bugün sizler için, bu çantalardan olan, sırt çantası kombini nasıl yapılır konusuna değinmek istiyoruz.

Sırt Çantası Kombini Nasıl Yapılır?

Çantaların çeşitleri olduğu gibi, her çantanın da kendine göre giyilmesi gereken kıyafet tarzı bulunmaktadır. Örneğin, cüzdan çanta modelleri abiye kıyafetlerle, kalem eteklerle ve takım elbiselerle kullanılan çantalardır. Çapraz şekilde kullanılan çantalar ise, eşofman ve şort gibi spor kıyafetlerle kombinlenmektedir. Kullandığınız cüzdan modeli bir çanta ise ve zincirli askıya sahipse, çapraz şekilde asmanız yanlış olacaktır. Doğru kullanım şekli, omuzdan sarkıtmaktır.

Sırt çantası kombini yapılırken, seçilen ayakkabıya dikkat edilmesi gerekmektedir. Son yıllarda ayakkabı ve çanta aynı renk olmasa bile, tarz olarak uyum sağlanması, bütünlük açısından önem taşımaktadır. Sırt çantası giyim olarak, daha ziyade bohem tarzı dediğimiz stille tercih edilen modellerdendir. Bu sebeple, sırt çantası kullanmak istiyorsanız, kendinize bu tarza uygun bir ayakkabı almanız gerekecektir. Evde bulunan sade sandaletlerinizi kendi imkânlarınızla, bohem hale getirerek kullanabilir, kendi tarzınızı da yakalayabilirsiniz.

Beyaz askılı bir bluz ve mini şortunuza, sandaletlerinizle sırt çantanızı takarak gayet hoş bir kombin oluşturabilirsiniz.

Bohem tarzı dışında, marjinal bir tarza sahipseniz, ceket modelli veya baykuş desenli sırt çantalarınızı kullanabilirsiniz. Spor ve ciddi arası tarzlarda ise, kare kutuları andıran sırt çantalarınızla uyumu yakalayabilirsiniz.

Yorum gönder