×

Kış Alışveriş Listesi 2023

Kış Alışveriş Listesi 2023

Kış mevsimi geldi çattı! Ayakkabıdan monta, çantadan kazağa yine hiçbir şeyim yok demeye başlayacağız değil mi? O zaman kış alışverişinin olmazsa olmazlarını almaya başlayalım!

Kışın, moda dünyasında her zaman yeri ayrıdır. Moda her geçen gün değişirse her kış dolabınızda mutlaka olması gereken klasik parçalar vardır. İşte bu parçaları sizler için sıraladık.

  1. Bot

Kış modası denince aklımıza ilk gelenlerden biri botlar elbette. Her sene birbirinden güzel parçalar görücüye çıkıyor. Soğuk ve yağmurlu havalarda kurtarıcı olan botların mutlaka dayanıklı olmasına dikkat edilmeli. Bu nedenle iyi markalardan alışveriş yapmak şart. Bot ve çizmeye harcadığınız paraya üzülmemeniz gerek.

  1. Palto

Kış alışverişi yaptığınızda mutlaka palto da almalısınız. Bu sene rengarenk ve tüylü paltolar moda. Polar şeklinde olanlardan kaşeye kadar farklı kumaş seçenekleri mevcut. Kat kat giyinmektense iyi bir palto almanız avantajlı olacaktır.

  1. Örgü Kazaklar

Kışın ne alınır diyorsanız son yıllarda moda olan örgü ve salaş kazaklardan mutlaka almalısınız deriz. Özellikle kot pantolonlarla birlikte kombinleyeceğiniz kazaklarınız hem şık duracak hem de sizi soğuktan koruyacak.

  1. Eldiven – Atkı – Şapka

Kış alışverişinin olmazsa olmazları arasında elbette eldiven, atkı ve şapka da var. Soğuk havalarda hasta olmamak için çantanızda mutlaka atkı ve şapkanız olsun. Renkli ve örgü desenli bereler de bu sene oldukça moda. Şapka kullanmayı sevmiyorsanız da yine soğuğa karşı koruyan kulaklıklardan takabilirsiniz.

  1. Çorap

Hem elbiselerle hem de eteklerle şahane uyumu olan, kışın en şık ürünleri çoraplardır. Kışın alınacaklar listenize yün çorapları da mutlaka ekleyin. Üşümenizi engellemesinin yanında kış şıklığını da size kazandıracak.

  1. Nemlendirici

Kış mevsimi demek kuruyan bir cilt demek. Havanın kuru ve soğuk olması ellerinizin, yüzünüzün ve hatta dudaklarınızın kurumasına neden olacak. Bu sebeple mutlaka iyi bir nemlendirici kullanın. Yüzünüzün pul pul görünmesini istemezsiniz.

Kış mevsiminde alınacaklar birkaç temel ancak gerekli ürünlerdir. Sezon başlamadan indirimlerden yararlanarak kış alışverişinizi yapmanızı öneririz. Dolabınızda sezonun yeni parçalarına yer açın…

Yorum gönder