×

Kalın Bacaklılar Nasıl Pantolon Giymeli

Kalın Bacaklılar Nasıl Pantolon Giymeli

Kalın Bacaklı kadınlar Nasıl Pantolon Giymeli.Bacakları kalın olan ve basenleri geniş olduğundan mini etek giyemeyen hanımefendilere fazlaca önemli bir kaç ipucu ile güzel görünebileceğinizi bilmenizi isterim…

1- Bacağın çok fazla kalın ise  koyu renk tayt giymelisin, ve açık renkler bacaklarını çok daha kalınca göstereceğiniz unutma.
2- Bacakların hafifçe kalınca, popon çıkıksa tıpkı Jennifer Lopez gibi yani! Bu durumda ultra mini etek giymesen iyi olur. Aksi taktirde eteğin çıkık popon yüzünden arkadan havaya kalkıp, çirkin bir görünüme niçin olabilir. Dizin birkaç parmak üzerinde ve evaze etekler senin için fazlaca daha iyi!

3- Bacakların fazlaca kalınsa, mini etek riskli olabilir kesinlikle! Fakat gene de giymek istiyorsan bazı hilelerle durumu kurtarabilirsin. Kalınca bacaklılar ise mini etek giyeceklerse kesinlikle koyu renk opak çorap ve topuklu çizme giymeliler. Fakat Evcimo önerisi diz altında biten ve fazla iddialı olmayan basic eteklerdir!

Basen bölgesi geniş olanlar nasıl giyinmeli?

Kıyafet seçiminizde dikkat edilmesi ihtiyaç duyulan en mühim konulardan biride kusurlarını bilmen ve ona göre giyinmen gerektiği. Mesela; basenini kamufle edip, beğendiğin bir bölgeni öne çıkartarak kusurunu kapatabilirsin. Pantolonlarda, uzun boru paça olanlar senin için ideal. Daracık, kalçayı fazlaca saran pantolonların yerine kalçanın şeklini ele vermeyen boru paçaları tercih etmelisin. Etek olaraksa pilili değil kloş ya da dar etekleri seçmelisin.

Pilili etekler, seni olduğundan şişman gösterir. Kaçınman gerekenler ise iri desenli giysiler, beyaz renk ve jarse kumaşlar. Fakat boyuna çizgili bir elbisenin seni olduğundan daha ince göstereceğinden güvenilir olabilirsin. Baseninizi gizlemek istiyorsan etek ve pantolon giydikten sonra kalçalarını örtecek kadar uzun bir bluz giyebilirsin. Fakat cepli ya da teferruatlı modellerden kaçınmalısın.

Giyim hileleriyle daha ince görünmen mümkün. Ilk olarak duruşun fazlaca önemlidir; dik durduğun vakit daha ince görünebilirsin. Giysilere erişince, kullandığın renklere ve kumaşlara dikkat etmelisin. Koyu renkli, hafifçe ve yumuşak kumaşlar, seni daha ince gösterecektir. Kayık ve yuvarlak yakalı giysiler yerine V yakalı elbiseler ya da V yakalı dar bluzlar, üst bölgeni olduğundan daha ince gösterir. Ya da yan basen kısımların iri atmut tipi vücudun var ise, yuvarlak yaka kesimler tercih etmelisin. Alt taraf için de düz kesimli etekler ya da düzgüsel kesim pantolonlar uygun olacaktır. Ek olarak düz kesim yerine asimetrik şekiller ve kesimler fazla kiloları ve problemli bölgeleri gizler. Pantolonunun paçası ne kadar uzunsa, bacakların da o denli uzun görünecektir.

Bacaklarınızı olduğundan daha çok uzun göstermek için yüksek belli ve düz inen pantolonlar seçin. Kontrast renklerden ve iri desenlerden kaçının. Canlı renkleri üstünüzle aynı tonlarda olmak kaydıyla rahatça kullanabilirsiniz.

GENİŞ KALÇALIYSANIZ

Pantolon: Geniş pantolonlarla kalçalarınızı kamufle etmeye çabalamayın. Dökümlü kumaştan dikilmiş, düz kesim pantolonlar giyinin. Daima koyu ve tek renk tercih edin. Asla ve asla tayt giymeyin!

Üst: Üstünüz ince ve kalçalarınız genişse, vücudunuzdaki bu farkı yok etmeniz gerekiyor. O halde, dikkati vücudunuzun üst kısmına çekecek tarzda gömlek, kazak, tişört vb. giymekte tereddüt etmeyin. Çiçekler, geometrik şekiller, karışık renkler, hatta büyük aksesuarlar kullanın, küçük dekolteler uygulayın. Göz ve dudak makyajına ağırlık verin.

Elbise – etek: Eteklerinizde dökümlü kumaş ve yansız renkler (siyah, gri, bej şeklinde) kullanın. Verev kesim ve büzgülü modellerden kesinlikle kaçının. Bel oyuğu kalçanın derhal üstünden başlayan kesimler tercih edin. Elbisede dikkat etmeniz ihtiyaç duyulan nokta, göğüslerinizi belirginleştirmek, kalçanızı ise saklamaktır. En doğru model, bel hattı olan fakat bele fazla oturmayan, kalça yuvarlağını çıkarmayan düz kesimlerdir. Diz altı etek boyu en ideal olandır.

Yorum gönder