×

Kadınlar İçin Android Uygulamaları Nelerdir?

Kadınlar İçin Android Uygulamaları Nelerdir?

Android markette satılan ve kadınların her daim işine yarayacak pek çok uygulama vardır. Sizler için seçtiğimiz en iyi android uygulamaları arasında bunlardan birini yükleyerek işleri daha kolay bir hale getirebilirsiniz.

Clue Uygulaması

Clue uygulaması adet takvimini görmenizi sağlayan bir uygulama olarak android markette yerini alıyor. Bu uygulamayı  kullanarak tüm adet döngünüzü takip edebilir ve doğurganlık dönemine göre bir hatırlatma alabilirsiniz.

Ayrıca uygulamanın içerdiği özellikler bununla da sınırlı değildir.  Uygulama içinde bulunan ‘’ruh halim’’ özelliğini kullanarak, günden güne nasıl ruhsal değişimler içine girdiğinizi öğrenebilirsiniz.

Pepapp Uygulaması

Adet, ovülasyon ve adet öncesi (premenstrual) döneminizi takip etmeyi sağlayan bir program daha. İstenilen sıklığa bağlı gönderdiği tatlı bildirimleri ile severek kullanacağınız düşündüğümüz bir uygulama.

Ayrıca uygulamada Pepzine blog kısmı ile yazılara ulaşabilirken takvimde günlere göre ruh hali, ağrı durumu, günlük tutma özellikleri bulunuyor. 

Günlüğüm Uygulaması

Sanal ortamda günlük tutmak isteyenler için tasarlanmış olan günlüğüm uygulaması çok kullanışlı bir android uygulamasıdır.

Bu uygulamayı kullanarak her anı kaydedebilir ve güvenli bir şekilde saklamaya başlayabilirsiniz.

Lose Weight In 30 Days Uygulaması

Kadınlar için en iyi egzersiz uygulamalarından biri olan Lose Weight, marketin en popüler spor uygulamalarından biridir. Kolay kilo vermek için yapacağınız şeyleri anlatan bu program, kişiye özel olarak bir diyet programı oluşturuyor.

Ayrıca basen, bel ve göğüs bölgesini nasıl inceltmeniz gerektiğini de bu program sayesinde öğrenebiliyorsunuz. Zaman ayarlı olarak egzersiz programları başlatabilir ve günden güne gelişiminizi de takip edebilirsiniz.

Best Hairstyles Step by Step Uygulaması

Saçınız için en uygun modelleri bulamıyorsanız ve bu açıdan sürekli sıkıntı yaşıyorsanız, bu uygulama yardımınıza koşacak.

Bu uygulamanın içinde adım adım saç stillerini keşfedebilir ve bunların nasıl yapıldığını fotoğraflar sayesinde öğrenebilirsiniz.

Pratik Bilgiler Uygulaması

Günlük hayatta karşılaştığımız zorlukları ortadan kaldırmak için oluşturulan bu uygulama bu zorlukları atlatmak için pratik fikirler sunuyor.

Yemek, temizlik, günlük işler gibi pek çok kategoride bilgileri buradan takip edebilirsiniz.

Gardrops

Kullanmadığınız eşyalarınızı düşük komisyonla satma imkanı sağlayan bu uygulama eşyalarınızı değerlendirmenize olanak sağlıyor.

Diyetmatik Uygulaması

Diyet yapmak istiyorsunuz ve bir türlü başlayamıyor musunuz ? Sorun değil. Diyetmatik diyet yapmanızı ve buna devam etmenizi kolaylaştıran bir uygulamadır.

Tek yapmanız gereken uygulamayı yükleyerek kendinize uygun olan diyet çeşidini seçmektir. Böylelikle diyetmatiğin yönlendirmesiyle hemen kilo vermeye başlayabilirsiniz.

Yorum gönder