×

İkizler Burcunun Özellikleri Nelerdir?

İkizler Burcunun Özellikleri Nelerdir?

22 Mayıs – 22 Haziran tarihleri arasında doğan insanlar İkizler burcudur. İkizler burcunun yönetici gezegeni Merkür’dür. Rengi  sarıdır. İkizler burcunun çiçeği lavanta ve vadideki zambak, şanslı taşı ise kaplanın gözü ve zümrüttür. Hava grubunda yer alır.

Olumlu Karakter Özellikleri

  • Merak; Bu burcun altında doğan insanlar, kelimenin tam anlamıyla yeni bilgilere bağımlıdır. Her şeyi ve mümkünse daha fazlasını anlama fırsatını kaçırmazlar. Ancak İkizler, merakını hızla gidererek dikkatini yeni bir bilgiye çevirir. Her şeyi bilmeleri ve sonra başkalarıyla cömertçe bir entelektüel avı paylaşmaları gerekir.
  • Sosyallik; İkizler birçok farklı insanla kolayca bağlantı kurar. Zodyak çemberindeki en hareketli ve girişken, aynı zamanda dışarıdan hoşgörülü ve topluma bağımlıdırlar. Mükemmel iletişim becerileri sayesinde, İkizler insanları neredeyse her şeyi yapmaya ikna edebilir.
  • Canlılık; Bu ikisinden tek vücutta yenilmez enerji patlıyor. İkizler kendini bir araya getirmeyi ve enerjiyi doğru yere yönlendirmeyi öğrenirse, hayatta çok şey başarabilir. Bu arada, canlılığı iyi anlamda bulaşıcı. İnsanları olumlu bir şekilde suçlar ve yeni zirveleri fethetmek için ilham verir.
  • Kaliteli mizah anlayışı; İfadesiyle yetenekli olan Gemini, aynı zamanda iyi bir şakacıdır. Hafif bir mizah anlayışı var ve nasıl eğlenileceğini gerçekten biliyor. Bu adam, doğru yaklaşımı bilerek neredeyse herkesi güldürebilir.
  • Akıl; Merak her zaman çevik bir zihne sahip bir çift olarak yürür. Bu işaret altında doğan insanlar zekaya değer verir ve onu her şeyin anahtarı olarak görür. İkizler’in entelektüel zihni, ihtiyacınız olan her şeyi mantıklı bir şekilde açıklayabilir. Zihin için sürekli yiyecek arıyorlar çünkü onun sınırları zorladığına inanıyorlar.
  • Yaratıcılık; Zodyak çemberinde canlı bir hayal gücü ile en yaratıcı doğa. Nesnelere benzersiz bir yaklaşımları var ve kelimenin tam anlamıyla fikirlerle hokkabazlık yapıyorlar. İkizler inanılmaz derecede yaratıcıdır ve abartmadan her şeyi icat edebilir. Kendisini ilgilendiren konularda özgünlüğünü gösterebilir.
  • İnisiyatif dolu; Her şeyi hemen şimdi alabiliyorsanız neden beklemek ve geride durmak gerekiyor? Gemini, sürekli olarak başarılı fikirler üreten en proaktif liderlerdir. İlişkiler söz konusu olduğunda, bu şanslı olanlar da ilk adımları atıyor.
  • Kıvraklık; Eminim ayakları üzerinde hafiftir ve hiçbir hileyi kaçırmaz. Bu insanlar burunlarını nereye sokacaklarını ve oradan ne kadar kazanç elde edeceklerini bilirler. Parlak bir Merkür çocuğu her zaman iki adım öndedir.
  • Esneklik; Kolay ve anlaşılmaz bir yaşam İkizler’in hayatının temelini oluşturur. Esnek ve uyarlanabilir olmasını sağlar. Sayısız ilgisini hesaba katarsak, bu tür özellikler gerçekten faydalıdır.
  • Nezaket; Nezaketli davranış ve her yönden hoşlukların dağılımı, bu burç burcunda doğanların doğasının temel bir özelliğidir. Her şeyden önce, nezaketi ona iyi bir imaj oluşturmasına yardımcı oldu ve birçok arkadaş kazandı.
  • Karizma; Bu işaretin en çekici olmayan temsilcileri bile, en zaptedilemez insanların bile kafasını döndürebilir. Tarif edilemeyecek kadar büyüleyici olan İkizler, şimdiden birçok insanı onları dünyanın sonuna kadar takip etmeye teşvik etti.

Olumsuz Karakter Özellikleri

  • Olgunlaşmamışlık; İkizler, büyüme sürecini aceleye getirmez. Ne için? Borçlar, sıkıcı bir hayatın anahtarıdır. Sonuç olarak, aptal değiller. Sık sık çocuk gibi davranmayı ve aptal olmayı severler. Bazen bu ikisi bir arada hedefi aşar ama yine de umursamazlar.
  • Tutarsızlık; Bugün burada, yarın gitmiş. İkizler çok tutarsızdır ve tutumlarını, fikirlerini ve işlerini günde birkaç kez değiştirebilir. Aynı anda birkaç şeyle meşgul oldukları için çoğu zaman işleri sona erdirmezler.
  • Dedikodu; Belagat ve sosyallik konusunda yetenekli oldukları için, genellikle dedikodu yayarlar. Bu insanlar en son haberleri almayı ve başkalarıyla paylaşmayı severler. Bazen sadece daha fazla ilgi çekmek için gerçek gerçekleri süslemek. Birini parçalara ayırmak İkizler’in ilgi odağı olmasını sağlar. Her zaman için çabaladıkları şey budur.
  • Ruh hali; Değişken doğa aynı zamanda ruh haliyle de ilgilidir. Onu gülümserken ve ilgili bir tartışma yaparken gördünüz. Şimdi kaşlarını çatıyor ve partiden ayrılmak üzere. Bunlar, İkizler’in çok eğilimli olduğu hareket halindeki ruh hali değişimleridir.
  • Yüzeysellik; İkizler için her şeyi biraz bilmesi daha iyidir. Nadiren daha derine iner ve meselenin özüne inmez. “Tüm esnafın valisi, hiçbirinin efendisi” onlar için en doğru tanımlamadır. Ve bir şey eklemenin bir anlamı yok.
  • Dürtüsellik; Zemin tam anlamıyla ayaklarının altında yanıyor. İkizler genellikle sabır ve özdenetim eksikliğinden muzdariptir. Pervasız kararlar ve sonuçlara aldırış etmemesi, onun ebedi silah arkadaşlarıdır. Bu insanlar kolayca baştan çıkarılabilir.
  • Güven açığı; Sosyalliğine ve tükenmez enerjisine rağmen, İkizler oldukça dokunaklı ve savunmasızdır. Onu gücendirmek çok kolay. Örneğin, fazla dikkat etmezseniz ve nadiren ona iltifat ederseniz, surat asacak ve sizinle uzun süre konuşmayacaktır. İnsanları eleştirme yetkisine sahip ama onu eleştirmek kabul edilemez. Çok kırılgan olan ruhunun iplerine dokunuyor.
  • Hızlılık; Dürtüsellik, çabukluk ve proaktiflik onun elinde oynamaz. Değişken ve hareketli Hava ve huzursuz Merkür, İkizler’in kararları üzerinde genellikle olumsuz bir etkiye sahiptir. Bu insanlar göz açıp kapayıncaya kadar hareket ederler ve bu onları düzensiz ve hatta biraz da vahşileştirir.
  • Yineleme; “İki kişi – iki fikir” demelerini haklı çıkarmak mümkün ama hayır. Bu ikisi genellikle birlikte hareket eder ve esprili olma uğruna ikiyüzlüdür. Genel olarak artık ihtiyaç duyulmadığında bile genellikle çok iyi davranırlar.

İkizler Burcunun Özellikleri

AŞK

Aşkta, asla bir partnerin sadece fiziksel çekiciliğine güvenmez. İkizler’in susuzluğunu gidermek için entrika, psikolojik savaşlar, karmaşık ve ilginç ilişkiler önemlidir. Ruhundaki yangınları yeniden alevlendirmek için, karakterini ve oyunlara katılma isteğini göstermek en iyisidir. Bu işaretin erkek temsilcileri arasında, farklı kadınları tanımak, onları toplamak, his hazinesine yeni bir şeyler eklemek isteyen birçok tipik Don Juans var.

Onlar romantizmin taraftarlarıdır ve güzel kur yapmanın kurallarını bilirler. Bağımsızlığa ve özgürlüğe hayran olan İkizler hâlâ gerçek aşkı arıyor -onu destekleyecek ve olduğu gibi kabul edecek biri-.

AİLE

Bu burç altında doğan insanlar genellikle evliliğe karşı çıkarlar. Bunu özgürlük üzerinde çok sayıda yükümlülük ve kısıtlama olarak görüyorlar. Bu rüzgarlı adam bir aile kurmayı uzun süre erteleyecek. Bununla birlikte, kendisi kadar değişken olan biriyle tanışırsa, ilişkiye karışmaya hazır olacaktır. Değişiklikler bazen şaşırtıcı: işte özgür sevgiyi vaaz eden bir kişi ve işte zaten biriyle yakınlaşan ve akşamları evde çocukları düşünerek geçiren aynı kişi.

Bu özgürlük aşığını, onun özgürlüğüne gözünüzü dikmeyeceğinize ikna etmeniz gerekiyor. Ailenin destek, karşılıklı anlayış ve aynı yöne bakma ile ilgili olduğunu açıklayın. Bu tartışmalar muhtemelen onu ikna edecek.

ARKADAŞLIK

Bu sürekli hareket makinesinin sosyal çevrelerinde sık sık değişikliklere ihtiyacı var. Genelde pek çok insan tanır, ancak çoğu zaman bir göğüsleri yoktur. İlk başta, bu onları gerçekten rahatsız etmiyor, ancak zamanla, yaşla birlikte bir ruh eşi arayışına girmeye başlıyorlar.

Bir arkadaş olarak İkizler bir şekilde tahmin edilemez olabilir, ancak içinde kendisi için önemli biri için dünyanın sonuna gidecek iyi ve sağlam bir kişidir.

İŞ VE KARİYER

İkizler işle uğraşırken entelektüel ilhama güvenir. Tek bir şeye konsantre olmaları kolay olmadığından, farklı görevler için enerjiyi dağıtma eğilimindedirler. Düşünceleri ve fikirleri sıklıkla değişir. Böylece iş projesini eksik bırakabilirler.

Enerjilerini tek bir şeye odaklıyorlarsa, yaratıcı yetenekleri projeyi başarılı bir şekilde geliştirmelerine olanak tanır. Dahası, risk almayı severler ve genellikle kazanırlar.

Girişimciler olarak ticarette, her türlü satışta, medya ile ilgili projelerde, iletişim araçlarında ve bilgilendirmede başarılıdırlar.

İkizler hakkındaki görüş ne olursa olsun, onlar işkoliklerdir. Onları neyin motive ettiğini söylemek zor: Merak, ticari ilgi veya arkadaşları arasında en iyi olduğunu kanıtlamanın itici gücü olsun. Mümkünse fiziksel emekten kaçınırlar, “temiz” çalışmayı tercih ederler.

Eser İkizler burcunun mizacına uyuyorsa, o zaman kendini ona kaptırır. Zihin için yiyecek verilmesi gerekiyor. Ayrıca sık sık kendi uydurduğu “bulmacaları” çözmeyi de sever.

Çoğu zaman, bu işaretin temsilcileri avukatlar, gazeteciler, halk figürleri olur veya yaratıcı meslekleri seçer; tasarımcı, sanatçı, şair vb.

Diğer Burçlarla Uyumluluk Durumu

İkizler ile en uyumlu burçlar;

  • Terazi
  • Koç
  • Kova

En az uyumlu oldukları burçlar ise Balık, Başak ve Akrep’tir.

İkizlere Tavsiyeler

  • Hayatınızdaki bilinmeyen bölgeleri keşfedin. Bir terfi için savaşın veya kariyer yollarını değiştirin: esnek ve zekisiniz, böylece başarılı olacaksınız.
  • Arkadaşlarınızla ​​dışarı çıkın ve yeni insanlarla tanışın.  Bir yabancıyla bir sohbet başlatmanın ne kadar iyi olacağını asla bilemezsiniz: hayatınızın aşkıyla tanışabilir veya kendinize bir iş bulabilirsiniz.
  • Daha fazla okumaya dalın veya yeni bir beceri öğrenmeye çalışın. Kendinizi iş yerinde vazgeçilmez kılın; ne yapılması gerektiğini ve nasıl yapılacağını bulun ve sonra yapın.
  • Karar verme becerileriniz üzerinde çalışmaya çalışın. Karar vermekte zorlanıyorsanız, artıları ve eksileri hızlıca listelemeyi düşünün. Profesyoneller eksilerden ağır basıyorsa, yapın! Eksileri artıları ağır basıyorsa, başka bir seçeneği düşünmek isteyebilirsiniz.
  • Kendiniz için bir harcama bütçesi oluşturmaya çalışın. Toplam gerekli aylık harcamalarınızı tablo haline getirin: yemek, kira, benzin, vb. Sonra, eğlence için para ayırmanın (yani alışveriş, dışarı çıkma vb.) ne kadar rahat hissettirdiğini görün. Kendinizi bu bütçeye bağlı kalmaya zorlayın!
  • Arkadaşların bazen sana güvenilmez mi diyor? Planları sık sık iptal mi ediyorsun yoksa her zaman geç mi geliyorsun? Güvenilmez olma eğilimindesin çünkü yapacak daha iyi bir şey bulmak istiyorsun. Bir görevin veya etkinliğin sıkıcı olmasının nedenlerini düşünmek yerine, her şeydeki heyecanı bulmaya çalışın. Olumlu şeylere odaklanırsanız, odaklanmaya ve ilgilenmeye devam etme olasılığınız artar.

Yorum gönder