×

Burçlara Göre Meslekler

Burçlara Göre Meslekler

Hayatımızın büyük bir bölümünü etkileyen burçlar meslek seçiminde de etkili. İşte o meslekler

Oğlak Burcu (22 Aralık – 19 Ocak)

Teknolojiye ve matematiğe yatkındırlar. Bu da onları iş hayatında hızlı bir şekilde yükselmelerini sağlar. Mühendislik, yöneticilik, organizatörlük, hakimlik yapabilecekleri mesleklerdir.

Kova Burcu (20 Ocak – 18 Şubat)

Sosyaldirler. Takım çalışmasına uygun çalışırlar. Tiyatroculuk, dansçılık gibi sanatsal faaliyetlerde ve arkeoloji ve sosyoloji gibi bilimsel alanlarda da başarılı olabilirler.

Balık Burcu (19 Şubat – 20  Mart)

Hayal güçleri yüksektir. Duygusal yapıya sahiptir. Medyumluk, öğretmenlik, hemşirelik, halkla ilişkiler ve tasarım alanlarında çalışabilirler.

Koç Burcu (21 Mart – 19 Nisan)

Yüksek bir enerjileri vardır. Liderliğe yatkındırlar. Sorumluluk alabilirler. Liderlik vasıflarını taşırlar. Ticarette başarılıdırlar. Askeri personel, spor, siyaset, itfaiyecilik, cankurtaranlık yapabilirler.

Boğa Burcu (20 Nisan – 20  Mayıs)

İş hayatlarında rahatına düşkündür. Sanatçı yönleri vardır. Bu şartları taşıyanların iş hayatlarında başarılı olmaları kaçınılmazdır. Bankacılık, peyzaj, finans, reklamcılık, dekorasyon gibi işleri yapabilirler.

İkizler Burcu (21 Mayıs – 21 Haziran)  

Yaratıcıdırlar. Her patronun zevkle çalışmak isteyecek burçlarda ilk sırada yer alır. Gazetecilik, muhabirlik, yazarlık, öğretmenlik, politikacılık yapabilirler.

Yengeç Burcu (22 Haziran – 22 Temmuz)   

Hassastırlar. Hayalperesttirler. Yardımseverdirler. Madencilik, arkeoloji, meteoroloji, senarist, tiyatrocu, hemşire olabilirler.

Aslan Burcu (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Lider ruhludurlar. Karizmatiktirler. Sadıktırlar. Yöneticilik, sahne sanatçılığı, borsa, mimarlık, mühendislik, avukatlık yapabilirler.

 Başak Burcu (23 Ağustos – 22 Eylül)

Mükemmeliyetçi bir yapıya sahiptir. Analisttir. Çalışkandır. Matematiksel zekaları vardır. Yöneticilik, öğretmenlik, eleştirmenlik, hemşirelik, istatistik, tasarım işlerini yapabilirler.

Terazi Burcu (23 Eylül – 22 Ekim)

Hukuk ve diplomasi alanlarında oldukça iyidirler. Avukatlık, danışmanlık, siyaset yapabilirler.

Akrep Burcu (23 Ekim-22 Kasım)

Planlama becerileri yüksektir. Güçlü bir yapıları vardır. Satış pazarlama, ticaret, doktorluk yapabilirler.

Yay Burcu (23 Kasım – 21  Aralık)

Üreticidirler. Bilimseldirler. Medya, hosteslik, asistanlık, rehberlik yapabilirler.

Yorum gönder