×

Boğa Burcunun Özellikleri Nelerdir?

Boğa Burcunun Özellikleri Nelerdir?

20 Nisan- 21 Mayıs tarihleri arasında doğan insanlar Boğa burcudur. Boğa burcunun yönetici gezegeni Venüs’tür. Rengi deniz pembedir. Boğa burcunun çiçeği gül, gelincik ve yüksükotu, şanslı taşı ise zümrüttür. Toprak grubunda yer alır.

Olumlu Karakter Özellikleri

  • Azim; Bu insanlar, görevleri başarıyla tamamlamak için o kadar çok çaba ve özveri sarf ediyorlar ki, onlarla grup çalışması bir zevk olabilir. Muazzam güç ve direnç rezervlerine sahip gibi görünüyorlar, bu yüzden daha iyi bir yardımcı yok.
  • Estetik aşk; Boğalar lüksü, güzelliği, rahatlığı mutlu bir yaşamın vazgeçilmez bir parçası olarak görürler, bu yüzden bu güzel hayata sahip olmak için ellerinden geleni yaparlar. Görünüşlerine ve kıyafetlerine, evlerinin içlerine ve diğer önemsiz şeylerine dikkat ederler. Boğa güreşlerine sunduğunuz şeyler sadece güzel görünmekle kalmamalı, aynı zamanda tadı, hissi ve kokusu da olmalıdır.
  • Sabır; Boğa burcu kişilikleri hayatlarını yaşamak için acele etmezler. Herhangi bir karar vermeden önce her adımı tahmin etmek ve tüm artıları ve eksileri göz önünde bulundurmak için zaman ayırırlar. Neredeyse her şeye analitik yaklaşımları, aynı zamanda onların inatçı olarak görülmesinin de sebebidir. Durumun kapsamlı bir analizi olmadan asla bir sonuca varamayacaklar.
  • Duygusallık; Bu astrolojik burcun insanları yeryüzüne inmiş bireylerdir. Hayal gücü için zamanlarını boşa harcamazlar. O kadar lezzetli yiyecekler sunulan fiziksel zevklerden hoşlanırlar ki, heyecan verici alışveriş ve parlak samimi yaşam onlar için çok önemlidir. Duygularını fiziksel duyularla memnun ederler, bu nedenle bir bar tatlı çikolata ve duygusal müzik onlar için lüks bir tatil vaatlerinden daha uygundur.
  • Sağduyu; Boğalar, her durumda mantığı değiştiren insanlardır, bu nedenle onlardan sık sık tavsiye istenir. Pek çok insan hayattaki her şeye böyle bir yaklaşıma sahip olamaz, bu yüzden bu kalite bu burcun insanlarını özel kılar.
  • Güvenilirlik; 21 Nisan – 21 Mayıs arasında doğan arkadaşlara sahip olmak harika bir şey. Neredeyse her zor durumda insanlara yardım etmeye çalışan cömert ve şefkatlidirler. Bunlar bir sırra güvenecek insanlardır ve görüşlerini dürüstçe ve doğrudan ifade edeceklerinden emin olabilirsiniz.
  • Çalışkanlık; Boğalar, görevlere odaklandıkları ve her birini başarıyla tamamlamaya kararlı oldukları için birlikte çalışmak için harika insanlardır. Tutarlılıkları ve uzun süreleri tek bir projeye ayırma olanakları, onları A sınıfı öğrenciler ve en iyi çalışanlar yapar.
  • İyilik; Bu burcun insanları neden başkaları tarafından bu kadar takdir ediliyor? Bu bireyler şefkatli ve besleyici oldukları için yanlarında olmak çok rahat. Sonsuz iyilikleri büyük bir avantaj ve ne yazık ki birçok insan bundan yararlanıyor.
  • Organize olmak; Boğalar, doğası gereği iyi organize edilmiş olmaları sayesinde birçok görevi iyi idare etmeyi başarırlar. Ayrıntılara dikkat ederler ve herhangi bir zorlukla başa çıkmak için engelleri başarıyla aşmayı başarırlar. Köklü ve bilinçlidirler, bu nedenle başkaları tarafından paylaşılan veya verilen öğeleri asla kaybetmezler.
  • Zeka; Çalışkanlık ve analitik zihin, Boğaların zihinsel olarak gelişmesine yardımcı olur. Bu insanlar hırslı ve çalışkandır. İyi bir hafızaya ve problem çözme becerilerine sahipler, bu yüzden zeki olmaları zor değil.
  • Çalışkan; Boğalara tembel denmesine rağmen, onlar hala çok çalışmaktan korkmuyorlar. İyi bir sonuç elde etmek istiyorlarsa, görev için ne kadar çaba sarf ettiklerini görmek şaşırtıcı olabilir.

Olumsuz Karakter Özellikleri

  • Kıskançlık; Boğa başka bir kişiyle ilişkiye başladığında, sahiplenmekten kurtulamaz. İnsanların kendilerine ait olmaya başladığına inanıyorlar ve onlar dışında kimseyi fark etmenin kabul edilemez olduğunu düşünüyorlar. İlişkilerini tehdit eden biri varsa ve bu şaşırtıcı değilse, bu burcun kişilikleri öfkeyle patlar, değil mi?
  • Tembellik; İnsanlar, çalışkan denilen Boğa’lıların neden aynı zamanda erteleyenler olarak görüldüğünü merak edebilir. Ne yazık ki, Boğalılar sadece sevdikleri veya tamamlamak zorunda oldukları faaliyetleri üstlenirler, ancak ev işleri ve o kadar önemli olmayan diğer görevlerle uğraşma zorunluluğu olduğunda, yeri yıkamak veya düzenli temizlemelere ek olarak tozu silmek yerine dinlenmeyi tercih ederler.
  • İnatçılık; Boğa burcunun temel özelliklerinden biri, haklı olduklarından eminlerse, pozisyonlarını korumaktır. Bu zorbalık özelliği, çözümleri daha ilginç olsa bile diğer insanların bakış açılarını kabul etmelerini engeller. Doğal olarak, gerçeğinizin tartışılmaz kanıtlarını sunarsanız, bu insanların inatçılığının üstesinden gelme olasılığı vardır, ancak bunu yapmak zaman, sabır ve güzel sözler gerektirebilir.
  • Bağımlılık; Boğalar sadece bağımsız görünüyorlar. Aslında, özerk olmanın ve ebeveynlerinin evini terk etmenin zor olduğunu düşünüyorlar. Başkaları için bir ilgi merkezi olmak isterler, ancak her zaman tek bir kişinin etrafında dönmeleri imkansızdır.
  • Dengesizlik; Boğa burcu her zaman iş ve dinlenme arasında bir denge bulmakta sorun yaşar. Bu kişi çalışmaya başlarsa, bu havuza tamamen dalar ve boş zaman etkinlikleri için zaman bulamaz ve bunun tersi de geçerlidir. Uzun süreli tatiller, bu kişilerde çalışma arzusunu ortadan kaldırır ve sorumluluklarına geri dönmeleri için çok zamana ihtiyaçları vardır.
  • Materyalizm; Pratik Boğa burcu genellikle dileklerinde çok ileri gidebilir. Rahat ve hatta lüks içinde yaşama arzusu, bu insanların para kazanmak için çok fazla zaman ve çaba harcamasına neden olur ve genellikle kendilerine, ailelerine ve diğer mutlu anlara bakmak için zamanları olmaz.
  • Asilik; Boğa burcunda Güneş ile doğan insanlar, sadece bu rol için kendileri tarafından seçilen kişilerden yetki alır. Dahası, takım lideri doğaları her zaman onları örneklerini aşmaya zorlayacaktır. Ancak Boğa üzerinde belirli bir etki yaratmaya çalışan biri varsa, bu tür çabaların bir mücadele olarak kabul edilmesi ihtimali çok yüksektir. Kişilikler herkese itaat etmeye hazır değil.

Boğa Burcunun Özellikleri

AŞK

Boğa sevgisi olan bir kişi çok sabırlı olmalıdır. Güvenilir ilişkiler kurmak ve başka birinin hayatına girmesine izin vermek için zamana ihtiyaçları vardır. Bunlar Venüs tarafından yönetilen romantik kişiliklerdir. Herhangi bir bağı ciddiye alırlar ve yaşam hedeflerinin partner tarafından paylaşılmasına ihtiyaç duyarlar. Aksi takdirde aşk oyununuz kaybolur.

Duygusal bireyler olarak Boğalılar, partnerlerinin samimi yaşamda inisiyatif almasını isterler, ancak zamanla bu alanda da gelişir ve daha aktif hale gelirler.

Boğa burcu için bir ortak seçimi çok sorumlu bir görevdir. Asla ara sıra insanları seçmezler ve bu eşleşmenin mükemmel olup olmadığını anlamak için her zaman kişinin aile, eğitim, ilgi alanları gibi geçmişini kontrol ederler.

AİLE

Aile söz konusu olduğunda, Boğalılar bu yaşam yönünü ciddiye alırlar ve çok sorumlu ebeveynlerdir. Çocukları severler ve onlarla boş zaman geçirmeyi severler. Aile tatilleri onlar için çok önemlidir, bu nedenle her zaman harika partiler ve kutlamalar düzenlerler. Bunlar şefkatli ve koruyucu anne ve babalardır, bu nedenle çocuklar cezadan kaçınmak için ne yapabileceklerini ve ne yapamayacaklarını anlamalıdır.

ARKADAŞLIK

Boğa burcu arkadaşlarınız varsa, şanslı bir insansınız. Bunlar yardım eli vermekten her zaman mutlu olan, cömert ve güvenilir insanlardır. Tanıdık olmaları kolay değildir, bu yüzden pek çok arkadaşı çocuklukta tanışır ve bu dostluk yıllarca sürer. Başka bir kişiyle zaten uzun süreli ilişkiler kurdularsa, karşılaştıkları herhangi bir zorluk olsa bile onları sürdürmek için ellerinden geleni yapacaklardır.

İŞ VE KARİYER

Paranın değerini bilen Boğa burcuları onu kazanmak için çok çalışır. Yine de, harcayamazlarsa paranın değerini anlamıyorlar. Bu nedenle, iş fikirleri bu nedenle belirli zorluklarla karşılaşabilir.

Boğa birçok işte başarılı olabilir. Tarıma girmenin yanı sıra para yatırımında da zirvelere ulaşabilir. Sanatsal profesyonel ve ticaret harika seçenekler olabilir. Boğalılar da harika eğitimciler, avukatlar ve tasarımcılar olurdu.

Pragmatik doğası, onları finans sektöründeki kariyerler için mükemmel kılar. Bu insanlar para yöneticisi olarak kabul edilirler ve gelişen ve onlar için zorluklar oluşturan işleri tercih ederler. Duygusal olarak kapalı oldukları için sosyalleşmeyi içeren işler için uygun değillerdir. Bununla birlikte, genellikle verilen görevleri tamamlayan ve kaliteleri sorgulanmayan dakik, disiplinli ve pratik çalışanlardır.

Diğer Burçlarla Uyumluluk Durumu

Boğa ile en uyumlu burçlar;

  • Akrep
  • Başak
  • Oğlak
  • Yengeç
  • Balık

En az uyumlu oldukları burçlar ise Yay, Kova ve Koç’tur.

Boğalara Tavsiyeler

  • Başkalarının fikirlerini dinleyin: bazıları sizinkinden daha iyi olabilir.
  • Dürüst olmak harikadır ancak bazen doğrudan sözler rahatsız edici ve incitici olabilir, bu nedenle duygularınızı ve fikirlerinizi ifade etmek için doğru kelimeleri bulun.
  • En iyi sonuçları almak ve rahat hissetmek için iş ve dinlenme arasında bir denge kurmaya çalışın.
  • Partnerinize biraz özgürlük verin, yoksa kıskançlığınız ilişkileri öldürebilir.
  • Tüm başarılarınızın mükemmel olmaması gerektiğini, bazen sonuçlara ulaşmak için yeterli olduğunu kabul edin.
  • Sadece maddi şeylere odaklanmayın, duygulara ve hislere de değer verin.

Yorum gönder