×

10 Adımda Daha Zayıf Görünün!

10 Adımda Daha Zayıf Görünün!

Fazla kilolarınızdan mı şikâyetçisiniz? Onları gizlemenin bir yolunu mu arıyorsunuz? Doğru giyinemediğinizi mi düşünüyorsunuz? Cevabınız evetse size nasıl daha zayıf görüneceğinizi söyleyeceğiz.

Vücudunuza uygun giyinerek zayıf görünmek aslında çok kolay. İşte önerilerimiz:

  1. Belinizi inceltin

Zayıf görünmenin yolları listemizde ilk sırada belinizi inceltmek yer alıyor. Bunu tabi ki kilo vererek yapmanızı beklemiyoruz. Kalın kemerler kullanarak belinizi olduğundan ince gösterebilirsiniz.

  1. Boyunuzu uzatın

Zayıf görünmenin sırları aslında bilmediğiniz şeyler değil, nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz sadece. Zayıf görünmek için tulumların ya da uzun eteklerin boy uzatma avantajından yararlanın. Etkiyi arttırmak için de topuklu ayakkabı giyin ve giysinizin ayakkabınızı örtmesine dikkat edin.

  1. Bedeninizi parçalara ayırın

Son yıllarda renkli giyinmek moda olduğu için bedeninizi bölerek ince görünebilirsiniz. Farklı renkte pantolon ve üstleri birleştirerek ya da elbisenizin üzerine farklı bir renk kazak ya da tişört giyerek daha zayıf görünürsünüz.

  1. Bacaklarınıza şekil verin

Daha ince görünmenin sırları arasında elbette bacakları da şekillendirmek yer alıyor. Dar kesim eteklerdense diz üstünde biten ve pileli etekleri tercih etmek daha zayıf görünmeyi sağlıyor. Aynı zamanda şık bir ayakkabı da bacak boyunuzu arttırarak ince gözükmesini sağlıyor.

  1. Bantlı ayakkabılar giyin

Bacaklarınız kalınsa bantlı ayakkabılar giyerek inceltebilirsiniz. Zayıf görünme hilesi bantlı ayakkabılar bilekten bağlamalı değil ayağın burun kısmına yakın olacak, dikkat edin!

  1. Korse kullanın

Elbette zayıf görünmenin püf noktaları içinde olmazsa olmaz korseler var. Gövdeyi şekillendiren korseler şüphesiz sizi daha ince gösterecek. Korsenizi giydikten sonra gövdenizi şekillendirecek bir elbise ile kalp yaka ya da ön ortadan dikey inen bir fermuar fit görüntünüzü tamamlayacak.

  1. Basenlerinizi gizleyin

Kadınların kiloları genelde bel ve basenlerde toplanıyor. Uzun ceketler ya da tunikler basenleri gayet iyi örtüyor. Aynı zamanda tayt üzerine salaş sweatshirtler de kadınların kurtarıcısı.

  1. Geniş ve pileli elbiseler giyin

Yine basenlerinizi kapatmak isterseniz A kesim ya da geniş ve pileli elbiseler giyebilirsiniz.

  1. Skinny pantolon giyin

Zayıf görünmenin püf noktaları arasında elbette skinny pantolonlar da yer alıyor. Siyah skinny pantolonlar olduğunuzdan birkaç kilo daha ince göstermenize imkan verirken bacaklarınızın daha ince görünmesini sağlıyor.

  1. Yüksek bel giyin

Yüksek kesim daha ince bir gövde görüntüsü oluşturduğu için zayıf görünmek için nasıl giyinmeli sorunuza cevap olacak. Geniş paçalı yüksek bel pantolonlarla bacak boyunuzu da uzatarak daha ince görünebilirsiniz.

Zayıf görünmenin yolları aslında çok kolay. Bedeninizi tanıyarak ve doğru giysileri seçerek daha formda bir görüntü çizebilirsiniz. Zayıf görünme hilelerimiz de size yardımcı olacak. Haydi, deneyin!

Yorum gönder