×

1 Günde Sivilceleri Yok Eden Kür Tarifleri

1 Günde Sivilceleri Yok Eden Kür Tarifleri

Yüzde istenmeyen görüntülere neden olan sivilceleri geçirmek için deneyebileceğiniz bu yöntemler 1 gün içinde sonuç vermeye başlıyor. Artık sivilcelerin durumunu uzun uzun düşünmenize gerek kalmayacak.

Sivilceleri Geçirmek İçin Bu Kürleri Kullanın

  • Karbonatla Sivilceleri Yok Edin: Karbonatın cilt üzerinde pek çok olumlu etki bıraktığını söylemek doğru olacaktır.Özellikle sivilcelerin kısa süre içinde ortadan kaldırılması için, zararsız ve etkili bir yoldur.Ayrıca cilt üzerinde bulunan ölü derilerinde cildinizden atılmasını sağlayarak, temiz ve parlak bir cilde kavuşmanızı sağlar.
  • Hazırlanışı ve Uygulanışı: 2 çay kaşığı karbonatı yarım bardak suyla karıştırarak bir karışım haline getirin.İyi bir kıvama geldiğinde az miktarda yüzünüze yayarak uygulamaya başlayın.5 dakika geçtikten sonra yüzünüzü yıkayarak tüm karbonatın ciltten arınmasını sağlayın.
  • Diş Macunuyla Sivilceleri Yok Edin: Diş macunu kurutma özelliğine sahiptir. Onun bu özelliğinden yararlanarak sivilcelerin 1 gün içinde kökünü kurutabilirsiniz.Bu yöntem 1 günde sivilceleri geçirme yöntemleri arasında en hızlı sonuçları alacağınız yöntemdir.
  • Hazırlanışı ve Uygulanışı: Yatmadan önce sivilcelerin üstüne diş macunu ve jel sürün.Sabah kalktığınızda sivilcelerinizin tamamen bitmiş olduğunu göreceksiniz.
  • Elma Sirkesiyle Sivilceleri Yok Edin: Sivilceler hemen nasıl geçer diye merak ediyorsanız, sizler için tavsiye ettiğimiz bu etkili yöntemi de kullanabilirsiniz.Elma sirkesinin cilt için çok fazla yararı olduğunu bilirsiniz. Aynı zamanda elma sirkesi sivilcelerin üzerinde de bir hayli etkilidir.Bu yöntemi kullanabilmek için yapmanız gereken şey oldukça basittir.
  • Hazırlanışı ve Uygulanışı: Kaynatmış olduğunuz suyun içerisine 1 çay bardağı elma sirkesi ekleyin.Bu şekilde ocak üzerinde kaynatmaya devam edin.Karışımı ocaktan aldıktan sonra buharını yüzünüze tutmaya başlayın. 10 dakika süreyle buharı yüzünüze tutmaya devam edin.Kısa süre içinde cildinizin parladığını  ve cildiniz üzerindeki pek çok sorunun ortadan kalktığını görmüş olacaksınız.Bunu düzenli olarak devam ettirirseniz, yüzünüze ışıltı katmış olacaksınız.

Yorum gönder